Underbetaler Forlaget Mellemgaard sine forfattere?

Som bekendt publicerede jeg i december 2016 min Bog "Dansker luk døren forsigtigt efter dig" hos forlaget Mellemgaard. Det har været en yderst blandet fornøjelse at samarbejde med forlagschefen Kaj Mellemgaard Sørensen, og jeg vil fraråde folk at bruge dette forlag. 

jeg indlægger her mine indlæg som blev bragt på websiden Fyldepennen.dk og på NewPub.  De bringes også her så vi kan nå så bred en kreds som mulig

https://www.fyldepennen.dk/debat/263396/erfaringer-med-forlaget-mellemgaard

Fyldepennen1

Debatindlæg på Fyldepennen.dks hjemmeside. Jeg undrer mig en del over at min bog "Dansker luk døren forsigtigt efter dig" angiveligt skulle have solgt så lidt som Forlaget Mellemgaard påstår?

Fyldepennnen2

Kaj Mellemgaard Sørensens svar på mit ind læg på Fyldepennen.dk fik mig til at kigge nærmere på dette forlag, hvor det viste sig at der jongleres med et væld af holdingselskaber og driftsselskaber.

Kritikken af mellemgaard tager til

26-Januar-2018

Tak for de mange indlæg på sociale portaler

https://www.facebook.com/groups/newpub/

MellemgaardsForfængelighedsforlag2

debatten om Mellemgaards Forlag fortsætter. Mit svar til Flemming Dalsgaard.

Årsopgørelse på min bog

Jeg modtog dette vedrørende salg og honorar af bogen "dansker - luk døren forsigtigt efterdig". Det er ikke mange informationer man modtager

Oprindeligt budget

Det oprindelige budget på bogen "Dansker luk Døren forsigtigt efter dig"

Forfatterdrøm eller forfattermareridt?

Er forlaget mellemgaard en gave til skrivelystne danskere eller et firma, man helst skal holde sig fra? En pensioneret professor føler sig elendigt behandlet, men forlagschefen afviser kritikken: »Konceptet kører på, at vi gerne vil hjælpe forfatterne,« forklarer han.

https://www.b.dk/kultur/forfatterdroem-eller-forfattermareridt

Forfattere er rent til grin: Honoraret ligner mest af alt en kurv med frugt, fem flødeboller og sidste nye Anders And

https://www.b.dk/kronikker/forfattere-er-rent-til-grin-honoraret-ligner-mest-af-alt-en-kurv-med-frugt-fem

Kommentarer

06.12.2019 05:23

Anonym

Fortryder hver dag at jeg udgav på dette "forlag". Det har for mig været gødning til mange tvangstanker og selvhad, fordi beslutningen var så ubeskriveligt dum og uovervejet.

24.01.2018 03:07

Gorm Winther

At forfatterindskud er en vigtig del af Mellemgaards samlede indtægter, måske den vigtigste antydes. Han kan ikke leve uden indskuddene.

23.01.2018 22:43

Ulrik Ærenlund

har også udgive på Mellemgaard - og min historie er magen til din. Han bad allerede inden min bog blev trykt om at jeg skrev en to'er - men jeg sagde at jeg ville vente til jeg så salgstal

24.01.2018 03:02

Gorm Winther

Denne iver m.h.t at publicere flere bøger sammenholdt med mandens nedladende, respektløse og injurierende tone overfor de kritikere han tilbyder yderligere samarbejde er underlig.