Ytringsfriheden under angreb i Vesten

I en demokratisk debat skal vi altid have historien set fra to eller flere sider. Det glemmer man i Vesten i disse tider, hvor ord som "misinformation", "fake news" og lignende fratager hele befolkninger muligheden for selv at bestemme, hvad der er rigtigt og forkert. 

Vi er ikke så ubegavede, at vi ikke godt ved, at det meste af det, vi hører er NATO propaganda og propaganda fra CIA, The Disinformation Board og de fire apokalyptiske ryttere Amazon, Apple, Google og Facebook. Men at Danmarks Radio skal agere mikrofonholdere for propaganda  er for galt. DR har en forpligtigelse som en Public Service Kanal til at levere alsidig information, og det gør man ikke for tiden. Hver eneste dag glemmer man på DR Public Service forpligtigelsen: "DR har en særlig public service forpligtigelse, som betyder, at DR ’skal styrke danskernes viden om og forståelse for den verden, der omgiver Danmark'". Det kan man bestemt ikke sige DR gør - i stedet fylder man os med fordummet propaganda og fupnyheder.

Jeg har fået nok af DRs (og TV2's) propaganda og har konsekvent boykottet alle nyheder og dokumentarprogrammer i fem uger. Jeg får kvalme over journalister, der end ikke evner at leve op til, hvad man må kunne forvente af en journalist, der skal tjekke sine kilder ordentligt i stedet for passivt at sige det Big Brother i USA dikterer dem.

I øvrigt kan du se Russia Today hvis du vil - her er linket. Lad seerne selv bestemme, om de synes RT er propaganda


 

Boykot DR og TV2 søg uafhængige kritiske kilder i stedet