Ja det måtte jo komme – selvfølgelig har den megen snak om internnettets uanede muligheder for den enkeltes ret til at praktisere sin ytringsfrihed vist sig lige så floskuløs som myten om, at vi har ytringsfrihed i et land, hvor den borgerlige presse dominerer. En meget populær regionskritisk gruppe ”God” på Facebook er nu sat på 30 dages hold af denne portals censurkorps pga. af religiøse tåbers protester. På Facebook finder man ellers masser af grupper, der lovpriser hver deres sindsyge religion – Allah, Jahve og Gud i deres mange afskygninger. Men der er altså ikke plads til religionskritisk humor og satire. I stedet vil man tillade religiøse dompappers bandlysninger og fatwaer – Jorden og mennesket blev skabt et sted mellem 2000 og 3000 år siden af et guddommeligt væsen med evner hinsides al menneskelighed. Universets lovmæssigheder (om de måtte findes) og Darwins udviklingslære er skam forkert, for mennesket opstod i ”Edens have”, først formet i ler, så pustet til live af et overjordisk væsen med kunstigt åndedræt; og det guddommelig overvæsen så, at alt var såre godt. Og da Eva dækkede sig til for at skjule sine feminine ynder og vise mandens naturlige begær vintervejen stod andre mere jordiske væsner (præster, imamner og andet godtfolk) parat med slør og gevandter for at dække hende til. For menneskets naturlige seksualdrift, der ellers skal bringe slægterne videre er noget, man ikke skal være alt for frivol om.  

Facebook har gjort det igen – man censurerer indlæg, der ikke harmonerer med det yderst højres meningsdannelse i USA (som i øvrigt er funderet i kristen fanatisme). Tidligere måtte man ikke vise nøgne babyer og børn. Dem var der mange af efter My Lai massakren under Vietnamkrigen. Desværre var det nøgne lig vi kunne se, for de forfærdelige billeder viste amerikanske krigsforbrydelser – mord på civile herunder babyer, kvinder og ældre. Den slags er bandlyst af Facebooks hyklere. I sandhed makabre billeder, men det er skam billeder med nøgne lig af børn, og det kan vi ikke ha’. Så det skal forbydes med henvisning til, at man ikke vil udstille nøgne børn. Hykleriet blandt kristne højreekstremister kender ingen grænser – det går trygt hånd i hånd med islamismens fanatisme, og det bestyrker os kun i en ting. Religion er til skade for menneskeheden og har altid været det. Religion har flere mord og overgreb på samvittigheden end fascismen og stalinismen tilsammen. Derfor skal religion stoppes og bekæmpes, fordi det leder til overgreb på de, der ikke vil ensrettes!

Nypuritanismen er på vej igen, og herhjemme har vi et overtolerant urbant småborgerskab – en forsamling af ”city slickere” med fangarmene helt ind i venstrefløjen – der vil beskytte religiøse fanatikeres ret til at ensrette og udvide sine menigheder. Der er selvfølgeligt grænser for ytringsfrihed, der misbruges til at udbrede fanatisme og fascistoide holdninger. De religiøse fanatikere kan praktisere deres religion privat, de skal ikke belemre os med kors, slør eller burka, sekstakkede stjerner og svastikaer, for dette er symboler på undertrykkelse og illegitim magtudøvelse.

Alt mens Facebook fortsætter med at praktisere sindelagskontrol. Det næste, der kommer, er naturligvis, at de vil lukke ned for henvisninger til private hjemmesider, hvis de ikke allerede har gjort det.

Må alle komme godt ind i det nye år – dette er ikke den bedste start på året!

 https://www.good.is/articles/facebook-bans-god?utm_content=inf_11_81_2&utm_source=TSE&utm_medium=FB&utm_campaign=pd&tse_id=INF_aacc8400d47911e6a03c354c456e1db2

 https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove/